Client relations

Är du en nätverkare av rang som älskar att göra affärer och skapa långsiktiga relationer? Trivs du när du får arbeta i team där det hela tiden är ett högt tempo och fokus på att utveckla affären? Kul, då kanske du är en av oss!

OM TJÄNSTEN

Nu ska vi förstärka vårt team med ytterligare en av Sveriges trevligaste och mest serviceinriktade Kundansvarig. I rollen som Client Relations kommer du vara ansvarig för hela säljprocessen, från prospektering till kunduppföljning. Vi lägger väldigt stor vikt vid mötet med kund och ditt stora fokus kommer att vara att se till så att vi kommer i kontakt med- och får träffa alla tänkbara personer som kan vara i behov av våra tjänster.

Du kommer i huvudsak att arbeta med:

  • Att prospektera, följa upp leads och söka upp nya kundkontakter och bolag som vi inte har samarbete med i dagsläget

  • Att boka och utföra möten samt bygga och utveckla relationer med våra kunder

  • Att arbeta mot uppsatta individuella- och team mål

Vem vi tror att du är

Idag hjälper vi våra kunder med att hitta kompetenser inom många olika områden, tex interaktionsdesign, react, test, iOS/Android, BI, Machine Learning. Du behöver inte veta exakt vad det betyder i dagsläget, men det är en bra grej om du blir nyfiken redan nu på vad det är och vill veta mer! Med andra ord tror vi att du beskriver dig själv som en nyfiken person som är genuint intresserad av nya saker och är intresserad av att lära dig mer om IT branschen.

Vi tror också att du trivs som bäst när du får arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och att det som verkligen driver dig framåt är att hitta lösningar och att nå dina uppsatta mål. Hur du planerar dina arbetsdagar är mycket upp till dig.

Du kommer bli uppskattad hos oss för att du tar mycket eget ansvar och egna initiativ. Du kommer snabbt att komma in gemenskapen i vårt team för att du vill, precis som vi, att vi hela tiden ska fortsätta att utveckla vår service mot både kunder och konsulter och samtidigt oss som bolag.

FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN

Vi tror att tjänsten passar både dig som är i början av din karriär och är redo att ta nästa steg inom försäljning och för dig som är relativt erfaren som säljare och vill vidareutvecklas hos oss.

Vi letar efter dig som:

  • Har något eller några års erfarenhet av försäljning och/eller service

  • Drivs av att arbeta resultatinriktat och motiveras av att sätta upp och nå mål

  • Trivs i en självgående roll där de enda begränsningar som finns är de du själv sätter upp

  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll i en snabbväxande startup och/eller har erfarenhet av försäljning inom tech.

OM OSS

Tingent är en snabbväxande konsult-förmedlare inom tech. Vårt uppdrag är att matcha rätt konsult mot rätt uppdrag. Vårt mål är att öppna upp konsultmarknaden så att våra kunder kan komma i kontakt med konsulter de inte visste fanns, och att alla konsulter ska ha möjlighet att arbeta med de uppdrag de är mest intresserade av.

Tingent startade vi för tre år sedan och vi som arbetar här idag har en gedigen erfarenhet från branschen.

@wearetingent

Amanda Melbe-Nyberg
+46 720 90 28 52
amanda@tingent.se

Låter det här som ett jobb för dig?

Amanda heter jag som är ansvarig för den här rekryteringsprocessen. Tror du att du kan trivas hos oss och bidra till vårt team? Skicka in din ansökan redan idag då jag går igenom urvalet löpande!