Client relations

Vi vill förändra arbetsmarknaden och främja utvecklingen för gig-ekonomin, vill du haka på?

OM OSS

Tingent är en Agency för frilansare och nischade konsultbolag inom tech. Vi matchar konsulter i vårt nätverk mot uppdrag hos våra kunder. Vårt mål är en helt transparent marknad där våra kunder kan komma i kontakt med konsulter de inte visste fanns, och att alla konsulter ska arbeta med uppdrag de brinner för!

Vi är på god väg och under de 4 år vi har funnits har vi lagt en bra grund för att nå vårt mål, och nu vill vi växla upp ytterligare och förstärka vårt kundteam!

OM TJÄNSTEN

Vi tänkte att du som kan matcha troligtvis skulle söka på en roll som Account Manager, men för oss handlar det i princip uteslutande om relationer så vi kallar dig Client Relations. Ditt jobb kommer att gå ut på att skapa- och bygga långsiktiga affärsrelationer. Du ska bli dina kunders GO TO-person och så fort de är i behov av extra resurser så ska de tänka på dig och genast känna en lättnad. En del av dessa kunder vet om att vi finns, men känner oss inte riktigt ännu. Många har inte en aning. Det är där vi börjar och det är viktigt för oss att du vet om det.

Du styr över hela den resan, från att hitta kunden till att bli deras förstahandsval av partner. Vi gissar att du har ett litet hum om hur du ska gå tillväga med detta, men även du som inte har det är vi intresserade av att prata med! Vi drivs av utveckling på alla sätt tänkbara och vi är många som kommer att göra vårt allt för att du ska lyckas i din roll hos oss!

MER OM OSS OCH DIG DÅ

Idag hjälper vi våra kunder med att hitta kompetenser inom många olika områden, tex java, react, Android, BI, UX/UI, Machine Learning etc. Du behöver absolut inte veta exakt vad det betyder i dagsläget, men det är en bra grej om du blir nyfiken redan nu på vad det är och vill veta mer! Med andra ord tror vi att du beskriver dig själv som en nyfiken person som är genuint intresserad av nya saker och är intresserad av att lära dig mer om tech.

Vi tror också att du trivs som bäst när du får arbeta i ett högt tempo och att det som driver dig framåt är att hitta lösningar och att nå dina uppsatta mål. Hur du planerar dina arbetsdagar är mycket upp till dig.

Du kommer snabbt att komma in gemenskapen i vårt team för att du vill, precis som vi, att vi hela tiden ska fortsätta att utveckla vår service mot både kunder och konsulter och samtidigt oss som bolag. Här finns inga vassa armbågar utan vi vill nå framgång tillsammans!

FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN

Vi tror att tjänsten passar både dig som är i början av din karriär och är redo att ta nästa steg inom försäljning och för dig som är relativt erfaren som säljare och vill vidareutvecklas hos oss.

Vi letar efter dig som:

  • Har något eller några års erfarenhet av försäljning och/eller service

  • Drivs av att arbeta resultatinriktat och motiveras av att sätta upp och nå mål

  • Är orädd och kan gå utanför din comfort zone, som exempelvis vågar lyfta lur och ringa till främmande personer och gå på möten

  • Trivs i en självgående roll där de enda begränsningar som finns är de du själv sätter upp

  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll i en snabbväxande startup och/eller har erfarenhet av försäljning inom tech.

Amanda Melbe-Nyberg
+46 720 90 28 52
amanda@tingent.se

Låter det här som ett jobb för dig?

Amanda heter jag som är ansvarig för den här rekryteringsprocessen. Tror du att du kan trivas hos oss? Hör av dig så snackar vi mer!