Partner relations

Nu behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en person som har potential och viljan att bli en av Sveriges bäst nätverkande matchmakers inom tech!

OM TJÄNSTEN

Som Partner Relations är dina huvudsakliga uppgifter att matcha rätt konsult mot rätt uppdrag samtidigt som du hjälper till att få vårt konsultnätverk, och därmed också oss att växa!

Du kommer att bilda team med Martina,Teo, Ellinor och Sara som redan har påbörjat ett fenomenalt arbete med att bygga relationer och håva in Sveriges bästa konsulter i vårt nätverk.

Du kommer i huvudsak att arbeta med:

  • Ansvara för dina egna uppdrag: vilket innebär att säkerhetsställa kravspecifikationer tillsammans med kund; Spinna ut uppdraget i vårt nätverk och på den öppna marknaden; Göra urval och selektering samt telefonintervjuer och presentation av matchande konsulter till kund.

  • Att vara Tingents ambassadör utåt: att närvara vid intressanta event och meetups och varmt välkomna alla som kontaktar oss och förmedlar ett intresse av att tillhöra vårt nätverk.

  • Närvara vid intervjuer: för att ytterligare öka förståelsen för våra kunders verksamhet, samt stötta och coacha konsulterna.

  • Utöka vårt nätverk: träffa och lära känna konsulter för att kunna matcha dem rätt mot våra kunder.

Vem vi tror att du är

Vi tror att du orädd och vågar kasta dig in i arbetet och ta initiativ, exempelvis tycker du det är en rolig utmaning att ringa konsulter och leverantörer trots att du inte kommer att kunna svara på alla eventuella frågor på en gång. Du har förmåga att skapa kontakter och få förtroende, vilket gör att vi alltid är och förblir våra partners förstahandsval för samarbeten. Vidare är du bra på att strukturera upp ditt arbete och att hålla många bollar i luften samtidigt, då du på sikt kommer få arbeta med många uppdrag parallellt.

Du kommer snabbt att komma in gemenskapen hos oss, för att du vill, precis som vi, att vi hela tiden ska fortsätta att utveckla vår service mot både kunder och konsulter och samtidigt oss som bolag.

FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN TROR VI ATT DU HAR

  • Har tidigare erfarenhet inom exempelvis rekrytering/bemanning, sourcing, försäljning och/eller service.

  • Är intresserad av Tech och vill lära dig mer.

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då dessa två språken används i kontakt med både konsulter och kunder.

Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande roller och/eller besitter kunskaper från IT branschen.

Vi är tingent

Tingent är en snabbväxande konsult-förmedlare inom tech. Vår uppgift är att säkerställa att våra kunder får in rätt konsult i rätt tid. Vi tycker att vi gör det bäst genom att vara personliga och lära känna våra kunder och konsulter. Vi är nyfikna och engagerade och vi är stolta över det förtroende vi får, och det arbete vi gör.

@wearetingent

Amanda Melbe-Nyberg
+46 720 90 28 52
amanda@tingent.se

Låter det här som ett jobb för dig?

Amanda heter jag som är ansvarig för den här processen. Tror du att du kan trivas hos oss och bidra till vårt team? Hör av dig så pratar vi mer!