Vill du jobba med oss?

JUST NU SÖKER VI:
Delivery & Relations
Account Manager
Administratör

Delivery & Relationship Manager

Tingent växer och nu ska vi förstärka vårt team med ytterligare en person som har potential och viljan att bli en av Sveriges bäst nätverkande matchmakers inom tech!

Om oss

Tingent är en snabbväxande konsultförmedlare inom tech. Vårt uppdrag är att matcha rätt konsult mot rätt uppdrag. Vårt mål är att öppna upp konsultmarknaden så att våra kunder kan komma i kontakt med konsulter de inte visste fanns, och att alla konsulter ska ha möjlighet att arbeta med de uppdrag de är mest intresserade av.

För att lyckas med detta behöver vi vara duktiga på att lära känna både våra konsulter och kunder och snabbt kunna sätta oss in i deras intressen, affär och behov.

Tingent startade vi för tre år sedan och vi som arbetar här idag har en gedigen erfarenhet från branschen.

Om tjänsten

Som Delivery & Relationship Manager är dina huvudsakliga uppgifter att matcha rätt konsult mot rätt uppdrag samtidigt som du hjälper till att få vårt konsultnätverk, och därmed också oss att växa!

Du kommer att bilda team med Martina och Teo som redan har påbörjat ett fenomenalt arbete med att bygga relationer och håva in Sveriges bästa konsulter i vårt nätverk.

Dina primära arbetsuppgifter kommer vara att;

  • Ansvara för dina egna uppdrag: fastställa kravspecifikationer tillsammans med kund och snabbt kunna sätta dig in i deras behov, spinna ut i vårt nätverk och på den öppna marknaden, urval och selektering, telefonintervjuer och presentation av matchande konsulter till kund.

  • Närvara vid intervjuer: för att ytterligare öka förståelsen för våra kunders verksamhet, samt stötta och coacha konsulterna.

  • Utöka vårt nätverk: träffa och lära känna konsulter för att kunna matcha dem rätt mot våra kunder.

Vem vi tror att du är

Idag hjälper vi våra kunder med att hitta kompetenser inom många olika områden, tex interaktionsdesign, react, test, iOS/Android, BI, Machine Learning. Du behöver inte veta exakt vad det betyder i dagsläget, men det är en bra grej om du blir nyfiken redan nu och det är en förutsättning att du vill lära dig.

Vi tror att du beskriver dig själv som en nyfiken person som är genuint intresserad av andra människor.

Du har förmodligen arbetat inom rekrytering eller sourcing på något sätt tidigare, eller så känns det av någon annan anledning helt naturligt för dig att detta är ditt nästa steg. Det är vi väldigt nyfikna på att höra mer om!

Vi tror att du trivs som bäst när du får arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och att det som verkligen driver dig framåt är att hitta lösningar. Du kommer bli uppskattad hos oss för att du tar mycket eget ansvar och egna initiativ. Du kommer snabbt att komma in gemenskapen i vårt team för att du vill, precis som vi, att vi hela tiden ska fortsätta att utveckla vår service mot både kunder och konsulter och samtidigt oss som bolag.

Hur är det att jobba hos oss?


Vi passade på att ställa 4 snabba till Teo, som är vårt senaste tillskott till bolaget. Teo har arbetat med oss sedan i början på januari och innan dess arbetade han med rekrytering inom IT.

Varför Tingent?

Jag utvecklas när jag får arbeta i högt tempo och med engagerade kollegor. Detta i kombination med att jag får arbeta nära affären och vara serviceinriktad både mot kund och konsult gör att jag trivs bra på Tingent.

Vi arbetar i ett högt tempo med varierande uppdrag, vilket jag uppskattar. Men bäst av allt är stämningen på kontoret. Vi har högt i tak och ett härligt samarbete mellan teamen.

Alla är otroligt hjälpsamma och det finns ett härligt driv i hela organisationen!

Hur ser dina dagar ut?

Jag driver egna uppdrag och har daglig kontakt med konsultbolag eller freelancers för att matcha konsultprofiler mot våra kunders behov. Jag agerar i mångt och mycket som en koordinator mellan konsultmarknaden och slutkund. Mycket handlar också om relationsbyggande arbete, att skapa förtroende och en relation till tillgängliga konsulter på marknaden.

Jag har även ett nära samarbete med våra Account Managers som gör ett grymt jobb och skapar oersättliga relationer till våra nuvarande och framtida kunder.

Vad är roligast?

Att få vara drivande i pågående processer och arbeta nära affären. Jag tycker också det är kul att bygga affärsmässiga relationer. Det underlättar vårt arbete att på förhand veta hur tillgängligheten på marknaden ser ut, vilket gör att vi ibland kan använda korta beslutsvägar för att nå snabb utveckling.

Men återigen, teamkänslan på kontoret är otroligt härlig. Alla kollegor är en stor bidragande orsak till att jag trivs på Tingent.

Hur är det att vara ny på jobbet?

Otroligt välkomnande! Det gick snabbt att komma in i teamet och alla var väldigt öppna. Jag blev snabbt introducerad i arbetssättet och fick direkt börja hantera egna uppdrag, vilket passade mig perfekt. Jag är fortfarande relativt ny i organisationen men det hjälpte mig väldigt mycket i början att sitta med egna uppdrag och om det dök upp någon fråga fanns det alltid en kollega som hjälpte till att ge svar.

Låter detta som ett jobb för dig?

Ola heter jag som är ansvarig för den här processen och så småningom även för att du ska lyckas i din roll. Tror du att du kan trivas hos oss och bidra till vårt team? Hör av dig så pratar vi mer!