Client Relations

Vi vill förändra arbetsmarknaden och främja utvecklingen för gig-ekonomin, vill du haka på?

Om oss

Tingent är en Agency för frilansare och nischade konsultbolag inom tech. Vi matchar konsulter i vårt nätverk mot uppdrag hos våra kunder. Vårt mål är en helt transparent marknad där våra kunder kan komma i kontakt med konsulter de inte visste fanns, och att alla konsulter ska arbeta med uppdrag de brinner för!

Om tjänsten

Vi tänkte att du som kan matcha troligtvis skulle söka på en roll som Account Manager, men för oss handlar det i princip uteslutande om relationer så vi kallar dig Client Relations. Ditt jobb kommer att gå ut på att skapa- och bygga långsiktiga affärsrelationer. Du ska bli dina kunders GO TO-person och så fort de är i behov av extra resurser så ska de tänka på dig och genast känna en lättnad. En del av dessa kunder vet om att vi finns, men känner oss inte riktigt ännu. Många har inte en aning. Det är där vi börjar och det är viktigt för oss att du vet om det.

Du styr över hela den resan, från att hitta kunden till att bli deras förstahandsval av partner. Vi gissar att du har ett litet hum om hur du ska gå tillväga med detta, men även du som inte har det är vi intresserade av att prata med! Vi drivs av utveckling på alla sätt tänkbara och vi är många som kommer att göra vårt allt för att du ska lyckas i din roll hos oss!

Mer om oss och dig då

Idag hjälper vi våra kunder med att hitta kompetenser inom många olika områden, tex java, react, android, BI, UX/UI, Machine Learning etc. Du behöver absolut inte veta exakt vad det betyder i dagsläget, men det är en bra grej om du blir nyfiken redan nu på vad det är och vill veta mer! Med andra ord tror vi att du beskriver dig själv som en nyfiken person som är genuint intresserad av nya saker och är intresserad av att lära dig mer om tech. Vi tror också att du trivs som bäst när du får arbeta i ett högt tempo och att det som driver dig framåt är att hitta lösningar och att nå dina uppsatta mål. Hur du planerar dina arbetsdagar är mycket upp till dig.

Vi letar efter dig som:

  • Har något års erfarenhet av försäljning och/eller service

  • Drivs av att arbeta resultatinriktat och motiveras av att sätta upp- och nå mål

  • Har ett intresse för att etablera och vidareutveckla goda relationer med dina kunder

  • Trivs i en självgående roll där de enda begränsningar som finns är de du själv sätter upp

  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift då dessa två språk används dagligen i kontakt med både konsulter och kunder

Det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll i en snabbväxande startup och/eller har erfarenhet av försäljning inom tech.

What’s in it for you?

Du kommer bli en del av ett härligt gäng (det låter klyschigt, men det är sant), vi kan garantera dig skratt och go stämning! Vi gillar att umgås på AW, träna tillsammans och fira våra framgångar. Kultur är med andra ord något vi har stort fokus på, vi tycker det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet!

Vi är dessutom fortfarande i stark tillväxtfas, under det senaste året har vi mer än dubblerat vår personalstyrka från 9 till 21 medarbetare och i takt med att vi fortsätter växa kommer fler karriärmöjligheter att dyka upp! Vill du ha möjlighet att vara med på en rolig resa och bygga bolag, där det är både fokus på att bibehålla en grym kultur och förbättra våra processer, då kan vi vara en match för dig!

Låter det här som ett jobb för dig?

Amanda heter jag som är ansvarig för den här rekryteringsprocessen. Tror du att du kan trivas hos oss? Hör av dig så snackar vi mer!

@wearetingent