Freelance sourcer

Är du studerande och på jakt efter det där perfekta och roliga deltidsjobbet? Kul, då kanske vi kan vara en match för dig! Vi letar efter dig som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxtresa genom att få vårt konsultnätverk (och därmed också oss) att växa!

Om oss

Tingent är en Agency för frilansare och nischade konsultbolag inom tech. Vi matchar konsulter i vårt nätverk mot uppdrag hos våra kunder. Vårt mål är en helt transparent marknad där våra kunder kan komma i kontakt med konsulter de inte visste fanns, och att alla konsulter ska kunna arbeta med uppdrag de brinner för!

Om tjänsten

I rollen som Freelance Sourcer kommer du hjälpa oss att hitta nya möjligheter till affärer genom att searcha fram och skapa kontakt med konsultbolag och frilansare som inte finns med i vårt nätverk idag. Du blir en viktig spelare för att vi ska kunna fortsätta vår tillväxtresa genom att stötta och underlättar för våra Partner Relations i deras dagliga arbete. Med andra ord kommer du tillhöra vår leveransavdelning och bilda team med Ola, Martina, Teo, Ellinor och Sara.

Du kommer i huvudsak att arbeta med:

  • Searcha och skapa kontakt med konsultbolag och frilansare genom olika kanaler, främst LinkedIn

  • Administrera och boka möten åt Partner Relations

  • Varmt välkomna alla som kontaktar oss och förmedlar ett intresse av att tillhöra vårt nätverk

Mer om oss och dig då

Idag samarbetar vi med konsultbolag och konsulter som arbetar inom många olika områden, exempelvis; java, react, Android, BI, UX/UI, iOS, etc. Du behöver absolut inte veta exakt vad det betyder och innebär i dagsläget, men det är en bra grej om du blir nyfiken redan nu på vad det är och vill veta mer! Med andra ord tror vi att du beskriver dig själv som en nyfiken person som är genuint intresserad av nya saker och är intresserad av att lära dig mer om tech!

Vidare tror vi också att du är bra på att strukturera upp ditt arbete och kan ta egna initiativ i en helt ny roll där search-arbete kommer vara huvudfokus. Att du är genuint intresserad av att hjälpa dina kollegor är något vi tar vi för givet och ett måste för denna rollen.

Vi letar efter dig som:

  • Studerar och har ca 2-3 terminer kvar av dina studier. Vi tror att du exempelvis studerar något inom personal, försäljning eller något inom IT eller teknik.

  • Kan arbeta 16- 20 h/vecka

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då dessa två språk används dagligen i kontakt med både konsulter och kunder.

  • Är intresserad av Tech och vill lära dig mer!

Det är meriterande om du har erfarenhet inom exempelvis rekrytering/bemanning, sourcing, försäljning, service. och/eller besitter kunskaper från IT branschen.

What’s in it for you?

Tech branschen är superhet just nu, via oss och rollen som Freelance sourcer, får du värdefull insikt i olika roller och företag inom just tech. Vi erbjuder flexibla arbetstider, vi vill ha dig på plats ca 16-20 timmar i veckan, men exakt när är upp till dig. Du kommer bli en del av ett härligt gäng (det låter klyschigt, men det är sant), vi kan garantera dig skratt och go stämning! Vi gillar att umgås på AW, träna tillsammans och fira våra framgångar. Kultur är med andra ord något vi har stort fokus på, vi tycker det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet!

Vi hoppas givetvis på ett lyckat samarbete, att du trivs med oss och efter färdiga studier vill fortsätta din karriär på Tingent. Vi är i stark tillväxtfas, under det senaste året har vi mer än dubblerat vår personalstyrka från 9 till 21 medarbetare och i takt med att vi fortsätter växa kommer fler karriärmöjligheter att dyka upp!

Låter det här som ett jobb för dig?

Amanda heter jag som är ansvarig för den här rekryteringsprocessen. Tror du att du kan trivas hos oss? Hör av dig så snackar vi mer!

@wearetingent