Partner Relations

Vi vill förändra arbetsmarknaden och främja utvecklingen för gig-ekonomin, vill du haka på?

Om oss

Tingent är en Agency för frilansare och nischade konsultbolag inom tech. Vi matchar konsulter i vårt nätverk mot uppdrag hos våra kunder. Vårt mål är en helt transparent marknad där våra kunder kan komma i kontakt med konsulter de inte visste fanns, och att alla konsulter ska kunna arbeta med uppdrag de brinner för!

Om tjänsten

Som Partner Relations är en av dina huvudsakliga uppgifter att matcha rätt konsult mot rätt uppdrag. En process som går betydligt mycket fortare än traditionell rekrytering, där du snabbt säkerhetsställer kravspecifikationer, gör urval, selektering och telefonintervjuer för att sedan presentera bäst matchande profiler mot kund. Med det sagt bör du tycka att det är roligt att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du tror på kvalitet och har en känsla för vad som är rätt och fel när det kommer till matchning av profiler och uppdrag.

Vidare syftar rollen till att vidareutveckla- och bygga relationer med vårt konsultnätverk för att faktiskt kunna matcha dem med rätt uppdrag. Genom att löpande arbeta med exempelvis search kommer du aktivt etablera nya kontakter och du träffar löpande konsultbolag och frilansare för att lära känna dem bättre över en kaffe eller lunch. Vi tror därför att du som söker denna tjänst tycker det är kul att nätverka och har en förmåga att skapa förtroende, vilket gör att du förblir våra partners förstahandsval för samarbeten.

Mer om oss och dig då

Vi samarbetar mycket med nischade konsultbolag och extraordinära frilansare som vi förmedlar vidare till våra tech tunga kunder. Det blir, som du säkert förstår, en hel del tech snack, så vi gissar på att du har ett hum om tech branschen och besitter lite kunskap, men även du som inte har det är vi intresserade av att prata med!

Vidare tror vi du orädd och vågar kasta dig in i arbetet och ta initiativ, exempelvis tycker du det är en rolig utmaning att ringa konsulter och partners trots att du inte kommer att kunna svara på alla eventuella frågor på en gång.

Vi letar efter dig som:

  • Har tidigare erfarenhet inom exempelvis rekrytering/bemanning, sourcing, försäljning och/eller service

  • Drivs av att arbeta resultatinriktat och motiveras av att sätta upp- och nå mål

  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift då dessa två språk används dagligen i kontakt med både konsulter och kunder

  • Har ett intresse för att etablera goda relationer med dina partners

  • Är intresserad av Tech och vill lära dig mer!

Det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll och/eller besitter kunskaper från tech branschen.

What’s in it for you?

Du kommer bli en del av ett härligt gäng (det låter klyschigt, men det är sant), vi kan garantera dig skratt och go stämning! Vi gillar att umgås på AW, träna tillsammans och fira våra framgångar. Kultur är med andra ord något vi har stort fokus på, vi tycker det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet!

Vi är dessutom fortfarande i stark tillväxtfas, under det senaste året har vi mer än dubblerat vår personalstyrka från 9 till 21 medarbetare och i takt med att vi fortsätter växa kommer fler karriärmöjligheter att dyka upp! Vill du ha möjlighet att vara med på en rolig resa och bygga bolag, där det är både fokus på att bibehålla en grym kultur och förbättra våra processer, då kan vi vara en match för dig!

Låter det här som ett jobb för dig?

Amanda heter jag som är ansvarig för den här rekryteringsprocessen. Tror du att du kan trivas hos oss? Hör av dig så snackar vi mer!

@wearetingent